Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Suara Hati’ Category

Demam…

Hai..Salam….

Da 3 hari kepale ni pusing…demam punye hal la….doktor kate kurang minum air…ye kot…skang kan time jerebu….

Tapi skang ni memang aku slalu je kene demam lah, pening lah…mungkin kurang excercise ni….nnn…kalau nak tau.. aku kalau demam skela ngidam yang bukan2…bak kate mak aku ngidam orang kaye..hahaha..ye ker?? Stakat ngidam nak makan Delifrance lah…KFC lah….cake sedap lah…. XD

Tapi kan…cake sedap tula yang paling aku idamkan…sampai termimpi2 tau…huhu…korang kalau g The Gardens glah kedai kek ni….dia kat Ground Level n depan Isetan….dat time aku makan Strawberry Shortcake dia…dat was cake of the mth….sangat sedapppp….nnnn…kawaii…..n da cream pun fresh cream….i don’t like butter cream sangat…fresh cream is more like it…. NICE… XD

Advertisements

Read Full Post »

EXAMS!!!

Ohaiyo…citer sedey smalam dlupakan..da [egi wedding pun malan tadi kat PULAPOL…ingat nak sebok bawak cam..tapi..ade Sultan Pahang plak nak datang so x jadi la sebab de protokol kan…

Haiya kejap lagi exam oooo kul 9… wah wah wah…sure bole jawab ker?? GANBATTE!!! bole punye!!!

XD

Read Full Post »

Sunday Mornin…

So…this is the 1st time,1st blog that i had created…

Skarang da pukul 7:35am…and kejap lagi aku ade photoshoot ngan member aku…nak siapkan assignment nih…hehehe…tapi my whole family will be goin to Perak jap lagi…hmm…tinggal sorang je ke ngan Opah?? 😦

Lately a lot of things happen…sangat macam2…and sometimes sangat serabut…it’s like ‘..di luar ku tenang tapi Tuhan saja tahu…wowwooo…’

I lurve singing…

I lurve photography..

I lurve photo editing…

Anyway, here are some of the shots taken at Pulau Besar last year using a compact Olympuss FE190.. 😉

Read Full Post »

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Read Full Post »