Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2009

Shots at ABASS for their Hari Raya Event… 🙂

 

To see more, click here…

Read Full Post »

Netball-IAFG ’09

Salam all…n hye….this was an event for audit firms..Inter Audit Firm Game…n this one was held at Mount Kiara netball court…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read Full Post »

Demam…

Hai..Salam….

Da 3 hari kepale ni pusing…demam punye hal la….doktor kate kurang minum air…ye kot…skang kan time jerebu….

Tapi skang ni memang aku slalu je kene demam lah, pening lah…mungkin kurang excercise ni….nnn…kalau nak tau.. aku kalau demam skela ngidam yang bukan2…bak kate mak aku ngidam orang kaye..hahaha..ye ker?? Stakat ngidam nak makan Delifrance lah…KFC lah….cake sedap lah…. XD

Tapi kan…cake sedap tula yang paling aku idamkan…sampai termimpi2 tau…huhu…korang kalau g The Gardens glah kedai kek ni….dia kat Ground Level n depan Isetan….dat time aku makan Strawberry Shortcake dia…dat was cake of the mth….sangat sedapppp….nnnn…kawaii…..n da cream pun fresh cream….i don’t like butter cream sangat…fresh cream is more like it…. NICE… XD

Read Full Post »