Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2009

Hallooo…. Ini jumaat lepas maa…ade kelas photography…our lecturer suro si Saw ni makeup sket…nak suro jadik model contoh kan…

I teman kan la dia g basement…sebab kat c2 ade cermin besau!! hehehe… Lame tul dia makeup…sambil tunggu tu yang shoot dia tu..pastu bole lak kitorang memain posing2 dulu kat basement tu..lecturer da nunggu dalam kelas tu…x senonoh tul… Tapi nilah some of the pics..

 

 

Advertisements

Read Full Post »

EXAMS!!!

Ohaiyo…citer sedey smalam dlupakan..da [egi wedding pun malan tadi kat PULAPOL…ingat nak sebok bawak cam..tapi..ade Sultan Pahang plak nak datang so x jadi la sebab de protokol kan…

Haiya kejap lagi exam oooo kul 9… wah wah wah…sure bole jawab ker?? GANBATTE!!! bole punye!!!

XD

Read Full Post »

KLUANG STATION EXPRESS

Huhu…baru2 ni g la makan roti bakar kat Kluang Station Express..Sedap ma the roti bakar….Kaya roti dia recepi sendiri tau…marilah datang cube rasa….

Bole didapati di TESCO EXTRA SHAH ALAM, K4 AMPANG, IEKANO, 1 UTAMA, JAYA 1…:)

ROTI BAKAR

ROTI BAKAR

 

BUN BAKAR

BUN BAKAR

 

Muke yang tengah makan terpaksa di blur dan d black kan sket atas permintaan (sebenanye x bagi publish langsung muke dia neh..) XD

Read Full Post »

Sunday Mornin…

So…this is the 1st time,1st blog that i had created…

Skarang da pukul 7:35am…and kejap lagi aku ade photoshoot ngan member aku…nak siapkan assignment nih…hehehe…tapi my whole family will be goin to Perak jap lagi…hmm…tinggal sorang je ke ngan Opah?? 😦

Lately a lot of things happen…sangat macam2…and sometimes sangat serabut…it’s like ‘..di luar ku tenang tapi Tuhan saja tahu…wowwooo…’

I lurve singing…

I lurve photography..

I lurve photo editing…

Anyway, here are some of the shots taken at Pulau Besar last year using a compact Olympuss FE190.. 😉

Read Full Post »

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Read Full Post »